Tegnap délben kellemetlen meglepetés ért, a konyhából kilépve enyhe merkaptán szagot éreztem a gáz fő vezeték felől. Gyorsan kevertem szappanos vizet, meglocsoltam a bekötő csapot és a csövet és meg is találtam a szépen növekvő buborékot, ami mutatta, itt van egy kis gond.

Gyors telefon a főbérlőnek, aztán le a házmesterhez, tőle egy eonos, szerelős kontakt. Szépen elmeséltük neki mi a helyzet, még nem ég a ház, de azért jó lenne ha sietne. Nos, ma reggelre tudott időpontot mondani, addig szellőztessünk erősen - még jó, hogy már meleg május van, nem a mínusz 15-ös január. Aztán reggel meg is érkeztek a srácok, elég gyorsan lekapták a csapot, csövet, majd felrakták a 40 évvel korszerűbb megoldást. Már csak a pénzt kell elrendeznem, mert ők azt mondták fizessek majd a főnöknek, az meg azt mondta telefonon, hogy egy óra múlva jön a pénzért - azóta is jön. Én ki akarom fizetni mindenképpen, a meló megvan, ő is pénzből él. Meglátjuk, remélem nem lesz gond.

Sajnos a mai nap többi része nem volt ilyen sima, a vizsgabiztos maffia kvótája lecsapott, theAniCat nem kap még jogsit, egy totál mondvacsinált, átlátszó indokkal. Hogy állna beléjük a görcs.