Tegnap belefutottam egy abszolút szuper ZS kategóriás film trailerébe, amiről süt, hogy az ötvenes éveket akarja idézni: Sky Sharks talán méltó utódja lehet a Halálos sáskának, vagy a Monolit szörnyeknek Főleg, ha nem veszik komolyan :D

Azonban találkoztam egy olyan filmel is, amiről már nem úgy tűnik, hogy ilyen komolytalannak szánják. Nem csak pénzmosoda, vagy hülyeség, hanem rendes film, komoly - vagy valamikor komoly - színészekkel: Godzilla vs. Kong Lehet, hogy csak nálam akadt hibán a viccrelé, vagy egyszerűen túl öreg lettem már ehhez, de valahogy nem értem, erre hogyan tudtak rábólintani a producerek.

Godzilla magában? Oké, bár a '98-as remaket leszámítva szerintem a többi nagyon gyenge minőségű, de ez is leginkább abban a korszakban volt értékelhető :) A Kong filmekről sajnos lemaradtam - pedig van belőle egy tucat, jó régi karakter ő is -  lehetéséges, hogy ott már hamarabb elindultak ezen a "minőségi" vonalon.

Na mindegy, csak meglepődtem, hogy van rá alkalom, hogy csinálnak egy olyan sztoriból nagy költségvetésű hollywoody blockbustert, ami egy óvodai homokozóba való sztori - oda viszont tökéletes! Nagy szörnyek birkóznak, omlik a homokvár!

De hé, a Fast and Furious is már 10 film környékén van és még mindig nézik :D