Komolyan, lassan már rá lehet sütni a blogra a #windozhater címkét, pedig ez nagy hiba lenne. A korábbi verziókat, amik évekig elketyegtek minden különösebb probléma és/vagy gondozás nélkül imádtam - gondtalan idők voltak! De majd most! :D

A remekül fosul teljesítő 10-es verzió után - ahelyett, hogy ebből csinálnának végre egy működőt - inkább kiadnak egy újat, 11-es néven. Ami szintén tele lesz technikai adóssággal - techdebt külföldiül :) - mert a visszafelé kompatibilitást nem dobhatják el csak úgy. Nem apple ez, hogy megvedd 1-2000$-ért 1-2 évente újra az cuccot. Persze azt hozzá kell tenni, hogy amit hallok, annyi pénzért már tényleg össze van csiszolva minden, még ha a teljesítmény nem is áll teljesen párban az árral. Hiába, egy zárt platform, leszűkített, ellenőrzött hardver - így működhet.

Szóval jön majd az új windoz, amihez kétlem, hogy felduzzasztanák a kirúgott tesztelő csapatot, vagy bárhogy áldoznának extra pénzt a minőségibb kivitelre, mint a 10-es esetén.

És igen, tudom, van legalább 2 ember az ismerettségi körömben, akinek nem volt vele soha baja, oké. Viszont különböző gépeken én már annyit szívtam vele, mint a 98-cal, pedig az aztán ingatag lábakon állt. :)