Amikor már a kereszteződésben álló emberek is azzal vezetik le a feszkót, hogy indokolatlanul basztatják egymást, akkor az azt mutatja, tényleg rohadt nagy baj van ezzel a társadalommal.

Ma reggel, békésen álltam egy kereszteződésben a kis drótszamarammal és vártam, hogy tiszta legyen az út. A merőleges irány volt a magasabb rendű, kanyarodósávval, arrébb zebrákkal, stoptáblával, whatever.

Ebbe a felém kanyarodó sávba állt be egy kövér-bajszos-pörköltes papa, aki nem bírta ki, hogy ne szóljon be, miszerint ha leszállnék elsőbbségem lenne.

Én viszont, nagyon visszafogottan felhívtam a figyelmét, hogy ha jobban megnézi, akkor a zebra tőlem 5 méterre van, nem gyalogosként állok a kereszteződésben, nem is azon akarok áttekerni, sem simán gyalog átmenni, szóval törődjön a saját dolgával. Oké, nem voltam ennyire irodalmi, de azért nagyon visszafogtam magam és nem tettem azt, amit mondjuk öcsém tett volna - van elég orosz dashcam :D

Egyik részről menjen a f&szomba az ilyen paraszt, aki beleugat más dolgába ilyen hangnemben - ha éppen gurultam volna át a zebrán, az szabálytalan, akkor lehet szólni - viszont csak ott álltam és nézelődtem, teljesen statikusan.

Ez a saját frusztrációjának a kivetülése volt, amivel viszont nekem is felcseszte reggelemet - ott rohadjon meg az ilyen idióta, ezért tartunk ott ahol...